هتل مارسا پالاز | MARSA MALAZ KEMPINSKI HOTEL DOHA
The Pearl - Doha واقع در جزیره ای در The Pearl- Qatar، Marsa Malaz Kempinski، دارای یک ساحل خصوصی، استخرهای روباز و اسپا توسط Clarins است. این اسپا و تفرجگاه ساحلی پنج ستاره دارای راهروهای قصری، وای فای رایگان است. همچنین یک زمین تنیس ارائه می دهد و دو زمین پادل در ملک وجود دارد.
همه 281 اتاق و سوئیت دارای معماری زیبای اروپایی با عناصر سنتی عربی هستند. هر یک شامل بالکن یا تراس مشرف به خلیج عربی، مروارید یا اطراف ملک است. حمام خصوصی دارای حمام و سشوار و حوله است.
در Marsa Malaz Kempinski، The Pearl - Doha، 11 رستوران و سالن استراحت عالی را خواهید یافت که انواع غذاهای معتبر جهانی را برای همه سلیقه ها سرو می کنند. این خانه یک سالن سیگار و یک خانه جاز دارد.
مقصد ساحلی دارای امکانات جلسه از جمله سالن رقص Palazzo، سالن رقص Venezia و شش اتاق جلسه با ورودی جداگانه است. این استراحتگاه دارای یک باشگاه کودکان، فعالیت های ورزش های آبی و یک باشگاه سلامت است.
مرکز نمایشگاه های بین المللی قطر در 4 کیلومتری هتل و استادیوم باشگاه ورزشی قطر 10 دقیقه با ماشین فاصله دارد. فرودگاه بین المللی حمد در 15 کیلومتری این ملک واقع شده است. این ملک 4 کیلومتر با باشگاه گلف دوحه فاصله دارد.
نظر، تجربه و سوال خود را با ما در میان بگذارید